Frank Baats Fotografie
Just a click away

Wie is Frank Baats Fotografie?

De oprichter, Frank Baats (1970), geboren en getogen in Eindhoven. Passievol fotograaf, studio te Eindhoven (Sectie C).

 

Met jarenlange ervaring in model fotografie heb ik een schat aan kennis opgebouwd. Ik heb de evolutie van de fotografie van dichtbij meegemaakt en ik heb mijn eigen stempel gedrukt op dit genre. Mijn portfolio getuigt van mijn creativiteit en vakmanschap.
Ik geloof in het delen van mijn expertise met anderen. Ik geef workshops om beginnend fotografen te begeleiden en te inspireren. Mijn workshops bieden waardevolle inzichten en technische vaardigheden aan degenen die hun passie voor fotografie willen ontwikkelen.


Waar kunt u bij mij voor terecht?

Voor alle soorten fotografie, portretten, zakelijke portretten, boudoir, zwangerschap, new born, bruiloften, themashoots en workshops.


Team:

Frank Baats Fotografie werkt sinds augustus 2023 samen met Fotostudio Picture for all